ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Innebandy
Informationssida för dig som är Ledare

Välkommen till Ekerö IK Innebandy

 

De allra flesta av våra ledare är ideella med uppgift att hjälpa barn och ungdomar i deras utveckling. Ditt sätt att agera och kommunicera bidrar starkt till kulturen och värdegrunden i laget, föreningen och Svensk Innebandy. Din roll som förebild och ledare är viktig för såväl föreningen som för våra aktiva. 

 

Här kommer information att uppdateras för dig som ledare och du kan finna relevant information beroende på vilket block du är tränare för. 

 

/ Ekerö IK Innebandy

För dig som ska påbörja din resa som ledare i en träningsgrupp.
2020-02-07 10:54

Hur du går tillväga:

 

Anmälan

För att kunna påbörja din resa inom Ekerö IK Innebandy behöver du först fylla i en anmälan där du fyller i kontaktuppgifter samt vilken träningsgrupp du vill bli ledare i. 
Till anmälan

Belastningsregister  
Efter anmälan beställer du ett utdrag ur belastningsregistret. (Utdraget tar ca 2 veckor att få hem i till den adress du är skriven på.) Att beställa registret tar max 5 minuter. 

Till beställning av registerutdrag

När du fått hem utdraget kommer du till kansliet och visar upp detta för någon av de anställda som arbetar där. Skulle du behöva ses efter arbetstid kan du enkelt ställa frågan om att boka en tid som passar dig för uppvisande. Du behöver ha med dig belastningsregistret samt legitimation.  

Vem ska inkomma med belastningsregister?

Alla ledare från 15 år och uppåt skall inkomma med detta oavsett ledarroll i träningsgruppen.
Alla föreningar i hela landet skall ha en rutin för detta och Ekerö IK har krav från både RF samt Ekerö kommun att ha en rutin för detta. 

 

Krav på Ledare:

 

Utbildad i EIK1 Ledarutb. EIK1 »

 

Följa och sprida EIK värdegrund 

 

Följa EIK policys och instruktioner 

 

 

 

 

 Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandy Startsida, 07/05 12:27 
Innebandy Startsida, 01/05 17:00 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
EIK Innebandy sociala medier
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer
EIK Innebandy SPONSORER
 
Handla här