ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Veteran Herr - En del av vår aktiva vardag

Fotboll för EIKs veteraner
Välkomna att lira fotboll med EIKs veteraner. Vi tränar onsdagar kl 21-22 och söndagar kl 20-21 på Träkvistavallen KG2, ingång Silverdalsvägen nu i pandemitider. Vi behöver påfyllning med spelare så det är bara att komma ner och testa. 

Hör gärna av er till christer.lundqvist@live.se eller christian.almeby@gmail.com om ni har frågor.
Serievinst veteraner 2022
2022-10-03 05:37
Serievinst veteraner 2022

Ekerö IK´s veteraner säsongen 2022

 

Säsongen har varit helt fantastisk med 13 matcher och 13 vinster varav 40 gjorda mål och bara 3 insläppta i årets serie.

 

Vi startade säsongen med två tuffa matcher mot bla Ängby och förra årets seriesegrare Vällingby. Det blev tuffa bataljer som vi gick segrare ur med uddamålsvinster. Därefter har resan bara fortsatt med mer bekväma vinster och med ett väldigt bra målvakt- och försvarsspel.

 

Tuffaste matchen och kanske bästa motståndet var mot Storskogen som kom tvåa i gruppen, de hade spelare som hade lirat med Vasalunds a-lag året innan, men vi gick segrande ur bortamatchen med 2-1.

 

I år har vi varit väldigt många på våra träningar och en hel del nya spelare som har gjort stor skillnad i årets seriespel.

 Om jag ska nämna någon/några spelare som har gjort skillnad i att förhöja tempot och förändrat karaktären i laget så är det John Orto som är en ”gammal” EIK a-lagsspelare samt Lamine Malek, båda är hårt jobbande och tekniska spelare som fått fart på hela laget. Jag tror att hela laget tycker att det har varit kul att spela med veteranerna i år då vi faktiskt spelare en rolig och effektiv fotboll.

 

Säsongen ska avfiras på lokal på ön nästa fredag.

 

Tack för en underbar säsong och för vår första serievinst någonsin under mina 13 år vid rodret. Nu ser vi fram mot en lika rolig säsong 2023.

 

/Coach Christer Lundqvist

Ekerö IK vets

 

Ekerö IK medlemmer, spelare och ledare gratulera veteraner till seriesegern. Underbart att vi har lag i nästan ALLA åldrar som inkludera ALLA spelare på flick, pojk och herr sidan. 

 

Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Strömvallen 1, 21/04 18:00
Träning, Plan 1, 24/04 19:40
Träning, Plan 1, 01/05 19:40
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 12/04 01:18 
Fotboll Startsida, 12/04 01:09 
Fotboll Startsida, 05/04 20:21 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer