ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Pojkar 2013:2 - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Pojkar 2013:2
 
Snart drar säsongen igång!
2022-03-01 13:43

Hoppas ni alla mår bra och har haft en bra tid sedan vi avslutade säsongen i höstas. Nu börjar det närma sig säsongstart och vi kommer lägga ut nödvändig information här så fort som möjligt. Vi kommer även dra ut viktig information på mail. Som det ser ut nu så kör vi igång med träningen v.14.

 

Nytt för i år är att vi kommer spela en del cuper under säsongen. Information om detta kommer komma i takt med att cuperna närmar sig.

 

Ni som föräldrar kommer behöva engagera er på ett eller annat sätt under säsongen och det finns olika sätt att göra detta. Vi söker föräldrar som vill vara tränare, kassörer, cup-ansvariga m.m. Mer info om detta tar vi upp på föräldramötet som är planerat till v.12.

 

Vi ser fram emot ett ny säsong med era barn för att fortsätta utvecklas och ha kul.

 

Mvh,

 

Tränarstaben P:2013.2

Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 16/05 22:58 
Fotboll Startsida, 12/04 01:18 
Fotboll Startsida, 12/04 01:09 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer