ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Bågskytte
- En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK - Bågskytte

Ekerö IK - Bågskytte

Bågskyttesektionen hos Ekerö IK är en av de mindre, till skillnad från lagidrotterna är bågskytte in individuell sport där din största motståndare är du själv. Bågskyttesektionen tränar och tävlar året om. Vi har inga vinter eller sommarsäsonger, utan vi byter bara arena. Vi tränar inomhus när dagsljuset inte räcker till och vi tränar utomhus under de varmare månaderna. Vi utför bågskytte på tavla och i skogen. Vi tränar inomhus i Färentuna, utomhus vid Skå Flyfält och på Munsö i skogen. 

Vi har möjlighet för 9 timmars träning per vecka fördelat på 3 dagar i veckan året om. Under sommarhalvåret har du som medlem med egen utrustning tillgång till träningsarenan när du vill. Som medlem får du låna det material du behöver som nybörjare. 

Vi försöker skapa en unik miljö, där hela familjen kan träna samtidigt. I bågskytte kan en knatte träna tillsammans med sin mormor, ofta kan ni också tävla tillsammans. Bågskytte kan du träna utan att tävla, vill du inte tävla behöver du inte. 

Bågskytte ställer ganska höga krav på egen insats, vi kan inte göra som i en lagsport där alla tränar samma sak, utan i bågskytte tränas du som individ, utifrån dina förutsättningar. 

Tillsammans med Ekerö IK bygger vi en miljö där du ska utvecklas, och känna dig trygg, sedd och lyssnad på. 

GLÄDJE - ANSVAR - TRYGGHET - RESPEKT - GEMENSKAP
Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer