ANMÄL DIG HÄR till ALLA 9 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Bågskytte
- En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK - Bågskytte
Ekerö IK - Bågskytte. Vi är nu över 40 medlemmar, vi hade målet att växa 30% på ett år, vi har växt 100%!

Bågskytte är en individuell sport, vi har en OS gren och 5 SM tävlingar i olika discipliner. Under 2018 har våra elitskyttar bärgat hem ett SM LAGSILVER, ett individuellt GULD och ett individuellt SILVER. Även våra knattar har bärgat hem några fina medaljer.

Hos oss i bågskyttesektionen utvecklas du i din egen takt, vill du bara släppa pil och ha roligt är du precis lika välkommen som om du vill Elitsatsa. Vi skjuter båge tillsammans och lär av varandra oavsett nivå. Hos oss är alla välkomna oavsett vem du är. Vi säger "KOM SOM DU ÄR" Hos oss är alla lika mycket värda oavsett förutsättningar och bakgrund. 

Tillsammans med Fotboll, Hockey, Innebandy, Badminton, Pingis och Armbrytning skapar vi
GLÄDJE - ANSVAR - TRYGGHET - RESPEKT - GEMENSKAP
ALL TRÄNING INSTÄLLD TIOM 19 NOV 2020
2020-10-29 18:50
Ekerö IK - Bågskytte har tagit beslutet att ställa in all bågsytteträning tills den 19 november 2020 med hänvisning till FHMs nya restriktioner för Stockholmsregionen. 
Corona - Nytt beslut från bågskytteförbundet
2020-03-13 10:21
12 MAR 2020 17:12
Förbundsstyrelsen samlades till ett nytt möte kl 16:30 idag och tog där ett enigt beslut att ställa in både JSM i Timrå och SM i Skurup. Läs mer HÄR.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
SPONSORER