ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Flickor 2007/2008 - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Flickor 2008/2007

Ekerö IK F08/07 är ett glatt gäng tjejer som gillar fotboll! Vi träffas 3-4 gånger i veckan för träning och sedan tillkommer matcher. Under 2022 deltar vi i S:t Erikscupen med två lag i F08-serien. Vi kommer också att spela träningsmatcher och cuper för att få ännu mer matchträning och roliga fotbollsupplevelser.

 

Vår ambition är att ha så bra fotbollsverksamhet som möjligt genom individuell spelarutveckling i en trygg, positiv och fostrande miljö där så många som möjligt får chansen att hitta glädjen till fotbollen och utvecklas till fotbollsspelare. Vi sätter individuell utveckling i fokus och grunden är att alla våra spelare ska erbjudas en möjlighet att utvecklas utifrån sina egna individuella förutsättningar. Alla ska få möjlighet att få utmaningar på sin egen nivå. Samtidigt fokuserar vi mycket på gemenskap och laganda.

 

Vi jobbar aktivt med vår värdegrund och det gör vår laganda ännu starkare. Ledorden är glädje, ansvar, trygghet, respekt och gemenskap. Vi hejar på och stöttar varandra och dessutom har vi en helt fantastisk hejarklack som består av våra familjer och vänner!

 

I bildgalleriet finns det bilder från vår fotbollsresa hittills. Och mer kommer! :) Vårt lag kan man också följa på instagram @eik_f0807 .

 

Är du intresserad av att prova-på är du mer än välkommen! Hör av dig till någon av oss ledare eller anmäl dig via länken Anmäl dig här! på EIKs hemsida.

 

Vi ses på vallen!

 

Stadi Cup-äventyr EIK F08
2019-06-10 23:01
Stadi Cup finalen spelades på Tölö Bollplan bredvid Olympia Stadion i Helsingfors.
Vilket cupäventyr det blev och vilka tjejer vi har! Fotboll, gemenskap, glädje, högsommarvärme och en fantastiskt fint organiserad cup! Stort tack Stadi Cup!
Intensivt schema med totalt åtta matcher för båda våra lag, Ekerö IK Vit och Blå, men härligt att få leva fotbollsliv i fyra dagar. Mycket skratt, en del gråt, spänning, dramatik och alla andra känslor som fotbollen bjuder på. Allt detta krönades med fantastiska resultat för båda våra lag som båda tog medalj! 
Fantastisk kämparinsats av hela F08-laget!
Årets stora cupresa för F08 närmar sig!
2019-05-30 20:24
Vi är Ekerö! :)
Ekerö IK F08 åker nästa vecka iväg på vårt största cupäventyr hittills till Stadi Cup i Helsingfors, Europas största flickturnering. 4-dagars cup med många tuffa matcher varje dag. Följ gärna vår cupresa på Instagram @eik_f08

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 22/5 16:30
5 - 5  
Lör 21/5 15:00
5 - 4  
Sön 15/5 18:00
6 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen