ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Junior Flick - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Junior Flick

Ekerö IK Junior Flick är ett glatt gäng tjejer som gillar fotboll! Vi träffas 3-4 gånger i veckan för träning och sedan tillkommer matcher. Under 2023 deltar vi i S:t Erikscupen med ett lag i F08-serien. Vi kommer också att spela träningsmatcher och cuper för att få ännu mer matchträning och roliga fotbollsupplevelser.

 

Vår ambition är att ha så bra fotbollsverksamhet som möjligt genom individuell spelarutveckling i en trygg, positiv och fostrande miljö där så många som möjligt får chansen att hitta glädjen till fotbollen och utvecklas till fotbollsspelare. Vi sätter individuell utveckling i fokus och grunden är att alla våra spelare ska erbjudas en möjlighet att utvecklas utifrån sina egna individuella förutsättningar. Alla ska få möjlighet att få utmaningar på sin egen nivå. Samtidigt fokuserar vi mycket på gemenskap och laganda.

 

Vi jobbar aktivt med vår värdegrund och det gör vår laganda ännu starkare. Ledorden är glädje, ansvar, trygghet, respekt och gemenskap. Vi hejar på och stöttar varandra och dessutom har vi en helt fantastisk hejarklack som består av våra familjer och vänner!

 

I bildgalleriet finns det bilder från vår fotbollsresa hittills. Och mer kommer! :) Vårt lag kan man också följa på instagram @eik_f0807 .

 

Är du intresserad av att prova-på är du mer än välkommen! Hör av dig till Jan Schönfelder under 070 143 10 96. 

 

Vi ses på vallen!

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 17/09 22:14 
Fotboll Startsida, 03/08 17:35 
Fotboll Startsida, 31/07 19:34 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer