ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Pojkar 2009 - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Pojkar 2009
Ekerö IK P2009 år 2023
Välkomna till P2009!
Säsongen 2024 har dragit igång och vi har ett mycket taggat gäng på träningarna nu.
Vi kommer spela seriespel i Sankt Erikscupen med 2 lag i år och har ett gediget försäsongsprogram med ett antal träningsmatcher inbokade och träningar 3 gånger per vecka.
 
Samverkan sker med andra lag i klubben för att skapa en lärandemiljö som stimulerar alla spelare oavsett hur långt man kommit i sin utveckling.
 
I år har vi etablerat ett strukturerat och nära samarbete med juniorlag och seniorlag. Därmed kan de spelare som behöver det erbjudas en större utmaning i sin fotbollsutveckling i både träningar och matchspel.
 
Alla som är födda 2009 är välkomna att provträna med oss! Vi välkomnar både nya spelare såväl som "hemvändare" som provat på andra klubbar men som vi komma till ett bra kompisgäng där alla stöttar varandra i ambitionen att bli bättre fotbollsspelare!
 
Kontakta gärna Manager/Huvudtränare Dean Tosic (deantosic@hotmail.com) om ni har några frågor!

 

Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 12/07 13:58 
Fotboll Startsida, 01/07 00:01 
Fotboll Startsida, 28/06 11:47 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer