ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag

Bli medlem i Ekerö Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Kansliet
Föräldramässa, den 23 mars klockan 12.45-16.00 i Tappströmsskolan. 
2024-03-04 15:13, Kansliet

Hej Förälder!

Vi är glada över att få bjuda in dig som har barn i årskurs 4 upp till 18 år, till vår allra första Föräldramässa! 

Den 23 mars klockan 12.45-16.00 i Tappströmsskolan. 

 

Mässan arrangeras av Ung i Ekerö kommun och det är ett unikt tillfälle att träffa många av de vuxna människor som arbetar nära ditt barn eller ungdom varje dag. Vi kommer att berätta om vilka möjligheter som finns till en trygg och rolig fritid, om vad som skaver i skolan och på fritiden och om det som fungerar fantastiskt. 

 

Vi vill att du ska känna till att det finns bidrag att söka till fritidsaktiviteter, att eleverna inte säger så snälla saker till varandra i skolan, att 30 % av alla fjärdeklassare surfar på TikTok mitt i natten när du ligger och sover, att vi har ungdomsverksamhet för de som inte tycker att de passar in någonstans, hur sommarjobb fungerar, varför föräldravandring är så viktigt, hur man kan hantera ångest och att Maria Dufva kommer att föreläsa. Och jättemycket mer. 

 

Du behöver inte anmäla dig till mässan men de 30 första som ändå gör det kommer att få en bok av Maria Dufva. Anmälan görs till: henrik.rydberg@ekero.se 

 

Vi finns på plats för att svara på alla möjliga och omöjliga frågor och vi hoppas att du som förälder får med dig nya insikter, inspiration och verktyg efter denna dag.  

 

Sprid ordet och var med! Vi hoppas att du kan delta och bidra till att göra Ekerö kommuns Föräldramässa till en framgång. Låt oss tillsammans skapa en stark och sammanhållen gemenskap för våra barn och ungdomar! 

 

Återigen, varmt välkommen! 

 

Dagens program med föreläsare, aktörer och ännu mer information finns i den bifogade filen! 

 

Bästa hälsningar 

Ung i Ekerö kommun

Innebandy Startsida
Välkommen till folksporten innebandy!
2024-02-29 12:51, Innebandy Startsida

Vårt engagemang bygger på gemenskap och glädje för idrotten och kamratskap inom föreningen. 

- så många som möjligt så länge som möjligt. 
Vi vet att alla kan spela innebandy och har träningsgrupper i alla åldrar från 5 år till motion.
 
Är du nyfiken på att spela Innebandy?

Gör en anmälan HÄR.
Eller läs mer under Spelar Info 
 
Är du eller vill bli ledare i Ekerö IK Innebandy?
Läs mer HÄR
 
Välkommen till Ekerö IK Innebandy!
Herr Div 1 (TT)
Missa inte säsongens sista hemmamatch!
2024-02-28 10:25, Herr Div 1 (TT)
Ekerö IK Herr ser fram emot ditt stöd på läktaren på Lördag kl 14.00! Kom och se matchen mot Nacka IBK i helgen! Inför säsongens sista hemmamatch så ser vi till att fylla hallen och heja fram grabbarna till seger. Tillsammans gör vi skillnad!
Vamos Ekerö! #vamosekerö #ekeröikinnebandy #denbästasäsongenärframföross #folksporten #glädje #ekeröherr #allatillhallen #div1östrasvealand
 
BLI MEDLEM
Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Nyheter från vår verksamhet
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer