-En del av vår aktiva vardag

Spännande och jämn match som avgjordes i sista perioden.
2022-02-18 22:40

Spånga IS - Ekerö IK p 2011, 4-2 slutresultat.

Fredagskväll i Ärvingehallen i Kista mellan två jämna lag som till en början tog ut varandra med ett starkt försvarsspel över hela plan. Chanser skapades från båda lagen men det var mera en slump som gav oss ledningen. Detta gav oss extra energi och vi hade därefter en period med flera fina anfall från uppspel, kantspel och löpningar med avslut. Efter två perioder är vi i ledning med 0-2.

Spånga kommer tillbaka och tänker inte låta sig besegras utan kamp. Period tre är deras där de gör två mål. Inför sista perioden står matchen och väger. Vi har stolpe ut, bollar på mållinjen där Spånga sätter sina chanser och vänder matchen till vinst. Det är bara att gratulera dom till vinsten, ni gjorde en stark forcering. Tack för en spännande och välspelad match.

En eloge till våra Ekerö IK spelare, ni är fantastiska, ni kämpar och ger alltid järnet.

Det kan kännas tungt men så här fotboll, man vinner, kryssar och förlorar, men vi gör det tillsammans som ett lag.