Futsal
-En del av vår aktiva vardag

Uddamåls förluster i Ärvingehallen.
2022-01-09 12:07

Under fredags kvällen hade P 2007 bortamatch mot Spånga IS, vilket skulle bli en spännande match in i det sista. Spånga som var ett tekniskt välspelande lag hade det största bollinnehavet och satte oss direkt under press, därför blev nog många förvånade då vi tog ledningen i en snabb omställning. Detta gav oss extra kraft och med endast en avbytare så genomförde våra spelare en stark insats och kämpade väl. Spånga kvitterade och sen följdes lagen åt i målproduktionen. Båda lagen skapade flertalet chanser, där vi var duktiga i våra omställningar. Men som ofta i futsal så kom det där bolltappet där Spånga ställde om snabbt och kunde gör det avgörande 6-5 målet med endast minuten kvar.

En match i mitt tycke som kunde ha slutat i alla riktningar.

Bra insats och en styrka att aldrig ge upp vilket vi tar med oss till nästa match.

Vi tackar motståndaren och domaren för matchen.

-------------------------------------------------------------------------

Under lördagen var P 2011 i samma hall där motståndaren Bromstens IK väntade. Ett duktigt lag som med sin höga press satte oss i klistret flera gånger. Vi fick aldrig igång det passningspel som tidigare fungerat så väl. Från våran sida var det slarvigt och ett haffsigt spel där vi inte skapade mycket framåt. Bromsten som var mycket skottvilliga gav våran målvakt Viktor en hel del att avstyra, vilket han gjorde med bravur. Men till slut kom målen och Bromsten gick upp till en 2-0 ledning efter två halvlekar. Lite peppning i pausen och vi började vakna till liv och kom in i matchen betydligt bättre. Vi skapade flera mycket goda chanser men det ville sig inte. Till slut kom vi dock ikapp och kunde kvittera till 2-2.  Nu var vi inne i en god period där vi också kunnat göra ett vinst mål, men så kom den där omställningen där Bromsten gör 3-2. Två minuter kvar vi och trycker på med allt, men Bromstens duktige libero och målvakt rensar och tar allt.

Bromsten var ett jämnare lag över alla perioderna och vinner matchen, bara att gratulera.

Vi tar nya tag efter första förlusten i serien.

Tack alla spelare för att ni aldrig gav upp.