-En del av vår aktiva vardag

AFC Järfälla på besök i Bollhallen.
2021-11-07 17:24

P2008 spelade under söndagen sin första seriematch i futsal och mötte ett mycket duktigt AFC.

Redan från första minuten förstod vi att det skulle bli en tuff motståndare. Nils som vaktade målet gjorde 6-7 riktigt kvalificerade räddningar efter endast fem minuter spelade. Här kunde Ekerö legat under rejält. AFC spelade med en mycket effektiv rörelse och med 1-2 tillslag på bollen. Det gick undan i spelet. Ekerö kom in något mer i matchen ju längre den gick och skapade flera bra omställningar som kunde ha slutat med mål. AFC vann matchen helt rättvist.