ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag
Medlemen

Redovisning Idrott på lika vilkor

Under 2022 har ansökningarna ökat, fonden önskar fler sponsorer hitinitlls har fonden under 2022 behov av 39 500:- för att 16 barn/ungdomar ska kunna fortsätta integreras samt få utöva den idrott dom önskar.

 

Under 2021 har fonden bidragit till att:

13st barn/ungdomar på Ekerö kan utöva sin idrott för en summa av ca 25 000:- varav utrustning 4 000:-

 

Under 2020 har fonden bidragit till att:

8 st barn/ungdomar på Ekerö kan utöva sin idrott för en summa av ca 18 000:-

Fonden ”Idrott på lika villkor”

Ekerö IK är en uttalad breddförening med grundinställningen att alla som vill ska ha möjlighet att delta i föreningens verksamhet.

Vid årsmötet den 27 mars 2014 bildades en särskild fond ”Idrott på lika villkor” vars syfte är att göra idrotten tillgänglig för barn och ungdomar där familjens ekonomi begränsar möjligheterna att delta.

Fondens stadgar

 

BUTIQEN beslutade 2022 att stötta "Idrott på lika villkor"med en donation för att användas enl. fondens stadgar.

www.butiqen.se 

 

Adidas beslutade i tecknadet av materialleverantör 2020 att stötta EIK med en insätting årligen i 5år för fonden "Idrott på lika vilkor".

www.adidas.se

 

Rotary Ekerö beslutade 2017 att stötta EIK med en donation för att i första hand användas till införskaffning av personligutrustning, för att så många som möjligt skall kunna vara med på samma villkor.

https://www.rotary.se/ekero/home

 

Så här gör du för att söka stöd/bidrag

Skriv några korta rader om vem ansökan avser (namn och födelseår), vilken/vilka idrotter det handlar om, hur mycket Ni behöver hjälp med och varför. Glöm inte att ange adress och telefonnummer så att vi kan kontakta Dig.

Din ansökan skickar du med e-post till idrottpalikavillkor@ekeroik.se eller till vårt kansli i ett kuvert märkt ”Idrott på lika villkor”.

Alla ansökningar hanteras med största sekretess.

 
 
 
Just Nu
Club 1921 (Bli sponsor)
SPONSORER