ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag
Medlemen

Medlemskap i Ekerö IK

Att bli medlem i Ekerö IK innebär:

Fakta om Ekerö IK

 

Avgifter i Ekerö IK

 

Har ni frågor angående fakturor eller betalning kontakta gärna Ekerö IK:s kansli skriftligen via mail  kansli@ekeroik.se

 

Medlems appen Sportadmin

 

Rutin för nya deltagare som vill börja utöva någon av Ekerö IKs aktiviteter

  1. Utövarens eller utövarens målsman/kontaktperson (ex God man) klickar på "ANMÄL DIG HÄR..." i den gula menyn ovan.
  2. Placering sker i önskad träningsgrupp (passa på att titta på trängsgruppernas hemsida i rullisten högst upp på denna sida)och välj grupp, fyll i mejladressen som ska administrera kontot. Är träningsgruppen full så finns inte gruppen valbar, då kan Ni klicka på länken för att hamna i kö. Kön sköts av kansliet eller sektionsstyrelsen.
  3. Fyll i anmälningsformuläret som kommer på mejladressen som angivits. Därefter hamnar hen i träningsgruppen, avgiften aviseras och tränarna får ett meddelande. Utövaren kallas till aktivitet via sportadmin (app och per mail).
  4. Första aktiviteten: Utövaren välkomnas av spelare och ledare (presentation av alla är rekommenderat). Utövaren målsman/kontaktperson skall alltid delta på hela första aktiviteten så att ledarna kan redogöra för säsongens verksamhetsplan (för både utövaren och målsman).
  5. Dom flesta träningsgrupperna i Ekerö IK har 3 st prova på tillfällen under 21 dagar innan betalning ska se. Lycka till :-)
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
Club 1921 (Bli sponsor)
SPONSORER