ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag
Webbbutiken

TV4 Play i samarbete med Uzit


Nu har Uzit lanserats i hela Sverige och först ut var Växjö klubbar och dess medlemmar med den
nya sälj- och köptjänsten för begagnade sport, frtiids- och barnartiklar. Uzit är appen där hållbarhet
och återbruk står i fokus för svensk idrott och dess utövare. Det finns massor av artiklar i överflöd
hemma hos svenska hushåll som andra drömmer om att kunna använda och bruka för att utöva
sport och fritidsaktiviteter. Genom varje försäljning i appen som en medlem gör går alltid minst
10% max 100% av varans försäljningspris tillbaka till klubben vilket hela tiden gör att det bara finns
vinnare med ett cirkulärt tänk. 

 

https://uzit.se/

 

UZIT återbruk av idrottsutrustning där överskottet går till vår fond "Idrott på lika villkor"

Ekerö IK tar täten för hållbar idrott med Uzit

 

Ekerö IK har knutit till sig en ny medspelare på planen som kommer att bidra till hela verksamheten, stärka hela klubben och se till att fler ungdomar får bättre möjligheter att träna, spela och utvecklas - samtidigt som föreningen och medlemmarna gynnas ekonomiskt.

 

I vår förening ska alla kunna vara med och alla är värda lika mycket. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår förening ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag. 

 

Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Med Uzit får vi en app där vi kan etablera en andrahandsmarknad för såväl vår idrotts utrustning som i princip allting inom barn- och fritid. Vid varje försäljning faller ett stöd ut till föreningen samtidigt som säljare och köpare gör en bra affär. Priset på det som säljs avgör säljare och köpare, och hur mycket eller lite av affären som tillfaller klubben är också upp till varje enskild användare, men alltid minst 10%. Dessutom ingår en mängd förmåner med Uzit-abonnemanget.

 

- Uzit ligger helt rätt i tiden för oss, vi har länge funderat på bytardagar eller en container där man kan lägga in och ta ut bättre begagnade idrottsutrustningar. Jag har själv, skor, skridskor, klubbor som fortfarande är användbara och i gott skick som jag kommer direkt lägga upp. Kan vi dessutom generera ett överskott som exempelvis kan öka vårt stöd med fonden "Idrott på lika villkor" https://www.ekeroik.se/sida/?ID=304379 så har vi ytterligare en anledning till att använda UZIT för att göra idrotten tillgänglig för alla"

/Rickard Markusson, Kanslichef Ekerö IKMed Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

 

- Vi ser fram emot att få samarbeta med en så engagerad förening som Ekerö IK. Vi är övertygade att Uzit och de mervärden som följer med användandet kommer att glädja många, säger Fredrik Göthberg, VD och grundare av Uzit.

 

 


Fredrick Göthberg

VD och grundare, Uzit Sverige AB
 0760-27 88 27

 

Rickard Markusson 

Kanslichef, Ekerö IK

070-680 93 44

 

 

Uzit - Idrottens egna köp- och säljapp!

Hemsida www.uzit.se E-post highfive@uzit.se 

 

Hemsida

https://uzit.se/

 

Introduktions video:

https://vimeo.com/767304331/826e8e0c63

 

Räkneexempel:

https://youtu.be/GPAskjSvT08

 

 

 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer