Just NU
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ekerö IK
Sveriges GLADASTE Idrottsklubb

Bli medlem i Ekerö Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Ekerö IK -en förening, flera idrotter.

Kalendarium för 2019 finner du HÄR


IH - Flick
Team Västerort sponsras av HCL Technologies
2020-01-23 14:31, IH - Flick
Team Västerort med våra huvudsponsorer HCL Technologies, representerat genom Swapnil Chitre och Jenny Henckel samt av tränare från Ekerö IK /Skå IK, Hässelby/Kälvesta och GötaTraneberg
Igår var det stor paketöppning på Stora Mossen då våra damjuniorer Team Västerort fick sitt nya matchställ som har sponsrats av IT-företaget HCL Technologies. Team Västerort, som är ett samarbete mellan GötaTraneberg, Ekerö IK/Skå IK och Hässelby/Kälvesta, är en unik satsning på flick- och damishockeyn i Sverige. Det är bara i Stockholm som det finns en damjuniorserie vilket möjliggör för flickishockeyspelare att ta ett naturligt steg mellan ungdom- och seniorishockeyn, ett steg som tidigare inte fanns. Ekerö IK är mycket glada över att kunna erbjuda damjuniorer en plattform för matchspel.
Damjuniorserien består av sex lag som möter varandra tre gånger i en rak serie. Just nu ligger Team Västerort fyra med 13 poäng. Dock har man spelat två matcher mindre än serieledande Haninge Anchors som har 18 poäng. 


Vi kommer inom kort lägga ut en intervju med HCL Technologies om varför de valt att göra en satsning på Damjuniorishockeyn i Sverige!

Kontakta Maria Andersson Ekerö IK om ni vill vara med och utveckla och sponsra tjejhockeyn!
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Multiträningsgrupp Grön, 27/01 15:33 
IB - 2008 P, 25/01 15:29 
Multiträningsgrupp Grön, 25/01 09:04 
 
SPONSORER