Just NU
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ekerö IK
Sveriges GLADASTE Idrottsklubb

Bli medlem i Ekerö Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Ekerö IK -en förening, flera idrotter.

Kalendarium för 2020 finner du HÄR


Ishockey Startsida
Dags för nedsläpp!
2020-10-13 17:35, Ishockey Startsida
https://www.svenskhockey.tv/sv/club/ekero-ik

Dags för nedsläpp!

 

Vår klubb/hall har tillsammans med Svenska Ishockey Förbundet och Svensk Hockey TV AB utrustats med en helautomatisk produktionslösning vilket ger oss möjligheten att live streama alla matcher från Ungdom (–12 och uppåt), J18, J20, TV-pucken samt ett urval av landskamper. Även seniormatcher kan komma att visas. Dett gäller så klart inte SHL, HockeyAllsvenskan, HockeyEttan eller SDHL som alla har egna lösningar och medieavtal.

 

Totalt kommer det under säsongen 20/21 finnas 162 uppkopplade hallar i Sverige. Detta innebär att ni kan se alla era hemma- och bortamatcher från dessa hallar. Totalt kommer ca 30 000 matcher att visas i tjänsten denna säsong.

 

Alla matcher kan ses direkt eller i efterhand på www.svenskhockey.tv. När ni skapat ett konto kan ni även följa matcherna via Appen, SvenskhockeyTV (finns i AppStore och Googel Play).

 

Matcherna produceras med en kameralösning som följer spelet med hjälp av A.I (Artificiell Intelligens) och innehåller grafik t.ex. laguppställningar, målgörare/assist, resultat och klocka.

 

Glöm inte - möjlighet att tjäna pengar till din förening!
Vid köp av ett årskort, 995 kr/12 mån, har ni möjlighet att välja vår förening och därmed ge 200 kr/säsongskort till klubben. Så om tex. 100 personer väljer vår förening,  går 20 000 kronor oavkortat till klubben. Favoritförening gör du det vid registrering, eller på ”min sida/account” för er som redan har ett konto. Detta går också att uppdatera om du missat det vid köp/registreringstillfället.

 

Tjänsten kan även köpas som månadsabonnemang för 129 kr/mån. Dessa abonnemang kan avlsutas när som helst men ger ingen intäkt till föreningen.

 

Ett antal cuper och turneringar ingår inte i tjänsten, men kan komma att säljas som PPV (Pay Per View). Pris och innehålla för dessa styrs av den enskilda klubben/arrangören.

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen Ekerö/Skå IK Hockey


LÄNKAR:

https://www.svenskhockey.tv/sv/club/ekero-ik


Generell info: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/

 

För föreningen: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/forforeningar/

 

Om abonnemang: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/Omabonnemang/

 

Uppkopplade arenor: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/arenorsomsandermatcherisvenskhockey.tv/

 

Tittarsupport: support@svenskhockey.tv

Ishockey Startsida
Svenska Ishockeyförbundet uppmanar alla...
2020-09-25 20:42, Ishockey Startsida
Svenska Ishockeyförbundet uppmanar alla inom svensk ishockey att fortsatt följa de verksamhetsprotokoll och riktlinjer som tagits fram med anledning av Coronapandemin.

https://www.swehockey.se/redaktionsradet/uppmaninghangihallut?fbclid=IwAR3sENVeZR6wn3jDRR9qf6BNXT3O5l7qYS15eUhb9ig4TIL4Ua-ZGYnzgws
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
FB - 2009 P - 2, 18/10 19:29 
Badminton Startsida, 16/10 22:49 
Ishockey Startsida, 14/10 21:48 
 
SPONSORER