Ekerö IK
Sveriges GLADASTE Idrottsklubb
Välkommen till Ekerö IK
Vi har i mer 90 år via idrotten bidragit till att Ekerö kommun är en bra plats att växa upp, leva och utvecklas i. Föreningens historia började med fotboll. Idag är Ekerö IK kommunens största idrottsförening med aktiva sektioner inom Fotboll, Innebandy, Ishockey, Bordtennis, Badminton, Armbrytning och Bågskytte.


Ekerö IK söker sportchef till Innebandyn
2017-11-19 13:24
Sveriges Gladaste Idrottsklubb

 

Ekerö IK söker sportchef till Innebandyn

 

Dina arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med kollegorna på kansliet medverka i utveckling, planering, samordning och följa upp verksamheten. Arrangera turneringar, träningsläger, prova på verksamhet etc. tillsammans med administrationen vid kansliet.

Producera utbildning för spelare och/eller tränare inom ramen för innebandy organisationen

Kontaktyta med träningsgrupperna / lagen

 

Dina egenskaper

Du trivs med att arbeta både med enskiltansvar och samarbete i grupp.

Du tycker att planering och egna initiativ är viktigt och sätter en stolthet i att ligga steget före samt stimuleras av att hitta lösningar och förbättra rutiner.

Du tycker om att arbeta med människor och känner en glädje i att skapa bra förutsättningar för de som vistas på våra anläggningar.

Meriterande är om du har erfarenhet av instruktörsverksamhet i innebandy.

Krav på B-körkort samt utdrag ur belastningsregistret för barn och ungdomsverksamhet,https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-ovrigt-arbete-barn.

 

Vi erbjuder

Tillsammans med Ekerö IK och Ekerö Kommun vidareutveckla innebandyn på Mälaröarna. Ett glatt arbetslag med stark förening bakom.

 

Övrigt

Kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen, branschavtal Idrott www.arbetsgivaralliansen.se

Heltidsarbete 100%

Vi tillämpar provanställning

Tillträde 22/1, urval och intervjuer kommer att göras under ansökningsperioden, ansök därför idag, dock senast den 20/12 2017.

 

Skriv och berätta om dig själv och dina erfarenheter (CV). Berätta varför du söker jobbet.

 

Ansökan skickar du till vår adress: Ekerö IK, Box 120, 178 22 Ekerö

eller mail till rickardmarkusson@ekeroik.se

 

Kontaktperson

Rickard Markusson Kanslichef 072–3349344.

Organisationen på Kansliet
2017-11-10 15:52

Information om organisationsförändringar inom EIK Kansli

Administrationen

Jeanette och Ekerö IK har kommit överens om att gå skilda vägar from 12/12. Jeanette har skött Ekerö IKs ekonomi under 12 års tid och vi tackar för hennes insatser. Båda parter är tillfreds med beslutet och vi önskar Jeanette lycka till i hennes nya yrkesval.

Ulrika Lindell har valt att axla de framtida utmaningarna inom ekonomiområdet.

Johanna Eriksson har anställts för en roll som kommunikationsansvarig på halvtid, hon har även arbetat med att utveckla caféverksamheten.

 

Driften

Nyanställde Lasse böjar komma in i vaktmästarrutinerna och kollegan Mikael Dany fortsätter. Micke Morén har däremot valt att avsluta sin vaktmästartjänst för att gå i pension, Micke har lovat att dyka upp till och från för att stötta upp, vilket vi kommer hålla honom för 😊. Nyrekrytering av ersättare till Micke har inletts och vi hoppas kunna vara färdiga 1/12 för att genomföra träning bakom Micke.

 

Sportsliga verksamheten

För Fotbollen kommer Mikael Jansson att från årsskiftet kliva in som Idrottskonsulent på halvtid, med syfte att stärka upp stödet till tränarna i barn- och ungdomsverksamheten. 

Innebandyns sportchef Kalle Johansson har efter lång och trogen tjänst valt att överlämna ansvaret till någon som kan jobba närmare träningsgrupperna, vi tror att denna någon kan vara Nicklas Jonsson som tidigare hjälpt till att implementera den ”röda tråden” i innebandyn. Ekerö IK och Nicklas tittar i nuläget på de sista detaljerna och vi hoppas att Nicklas kan komma igång snarast. Sista Januari tror vi oss kunna presentera en helhetslösning för Sportchefsansvaret inom innebandyn.

 

Styrelsen har bra förtroende för arbetet på kansliet och vi alla vill passa på att tacka Er alla för att vi får styra och leda Sveriges 18:e största förening.

Vi är oerhört stolta över allt vi gemensamt åstadkommer för idrotten på Mälaröarna.

Ni får inte glömma bort att se all glädje Ni skapar för barn, ungdomar och vuxna i Ekerö kommun.


Er Kanslichef 

Rickard Markusson

Nyheter från vår verksamhet
Ekerö IK Fossils, 14/11 14:30 
Ekerö IK Hockey Flick, 14/11 10:09 
Badminton Startsida, 13/11 22:54 
 
Sponsorer