Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ekerö IK
Sveriges GLADASTE Idrottsklubb

Välkommen till Ekerö IK -en förening, flera idrotter.

Kalendarium för 2019 finner du HÄR


Sommarcampen - Vi VILL göra skillnad
2019-06-20 22:06
Vi VILL göra skillnad! 

Därför växlar nu Ekerö IK i ett samarbete med Ekerö Kommun upp med möjlighet till olika aktiviteter när skolan och fritids stänger, och dessutom erbjuda relevant verksamhet som attraherar barn och unga mellan 7-15 år. I kommunens undersökning kan vi se att de något äldre barnen ser fritids som ganska trist, och definitivt inget som hör sommaren till. Andra barn kanske inte har valet av fritids pga olika anledningar, socioekonomiska eller annan.Tanken på att ha ett läger under sommaren med de sporter Ekerö IK har, samarbeten med flera föreningar och tillsammans med våra duktiga ungdomsledare föddes. 


STORT TACK till Ica Supermarket Tappström som sponsrar Sommarcampen även i år igen med allt mellanmål under veckan för våra ledare och deltagare. Vi har även fått möjligheten att ta alla barnen på bio, detta tack vare MälaröBion som sponsrar med ett biobesök för alla våra deltagare kostnadsfritt under vår avslutningsdag. Troxhammar Golf & Krog sponsrar även i år med reducerat pris för utbildningslokal för utbildning av våra ledare och lunch och Ekerö kommun som vi fått bidrag ifrån och möjligheten till att kunna använda hallar och planer under veckan kostnadsfritt. Stalle Småland som sponsrar med biobesökets tilltugg för alla.


Läs mer om Sommarcampen HÄRIshockey Startsida
Ny Sportchef – Ekerö/Skå IK Ishockey
2019-06-20 09:31, Ishockey Startsida
Efter en lång tids sökande, med flertalet intervjuer och olika typer av kandidater, har vi nu slutligen kommit överens med en ny sportchef för Ishockeyn (delat mellan föreningarna).

"Vi är oerhört stolta och mycket nöjda med denna rekrytering, och vi är säkra på att vi har hittat helt rätt.”

säger Jakob Horn, Ordförande Ekerö IK och Magnus Andersson, Ordförande Skå IK

"
Nyheter från vår verksamhet
Ishockey Startsida, 20/06 09:31 
Multiträningsgrupp Grön, 16/06 15:59 
 
Sponsorer