ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag
1921-klubben för sposorer och samarbeten

Företagcup i fotboll 2022
2022-03-25 13:21

Vi anordnar förtagarcup i fotboll.

Spelschema skickas ut efter anmälan.

- 5 mot 5 med sarg 2*10min

- 7 mot 7 2*10min

- samandrag med 1-2 matcher som spelas söndag efter 1600, måndag innan 0900 eller fredag efter 1500. Schemat pusslas efter när lagen kan spela.

- Dommare, plan och mat anornas av Ekerö IK 

- Träkvistavallen men kan även bli något sammandrag på Adelsövallen.

 

Upplägg på speldagen 

1. Ombyte 

2. Uppvärmning 5min

3. Match 1 2*10

4. Match 2 2*10

5. Duch, mat och nätverkande 

 

Uppstartsträff kommer...

 

 

 

 

 

Utveckling tillsammans med samarbetspartners i 2022
2022-03-01 07:55

Lag i Företag serie FB/IB (från 5 000:-)

- Anmälningsavgift per lag som deltar i våra företagscuper. Sammandrag med 2-3 kortare matcher i fotboll (5mot5 med sarg, 5mot5, 7mot7) samt innebandy (kommer HT -22) vid tre tillfällen, final i augusti. Vi ordnar plan, dommare, omklädningsrum, spelschema, catrad mat, vid behov "inlånade spelare" (från våra lag), vid behov matchkläder...

 

Representationslag FB/IB (från 5 000:-)

- Sammarbetspartner i någon av vår representationslag (junior/senior), lagen har en hög kostnad och inga bidrag (kommunalt eller statligt), därmed ger vi möjligheten till att "faddra" ett av våra senior/junior lag för att kompensera kostnaderna. Ett seniorlag kostar ca 100 tkr årligen (en sponsor gör exempelvis att två spelare spelar avgiftsfritt i ett år). Vi skräddarsyr hur just du vill synas med laget (i presentationer, hemsida, foton, socialmedia, möten m.m.)

 

Matchvärdar FB/IB (från 5 000:-)

- Sammarbetspartner i någon av vår seriematcher på Ekerö, delar ut priser eller annat som höjer upplevelser för dem som deltar i våra matcher tillsammans.

 

Vikingacuper BD/FB/IB (från 5 000:-)

- Sammarbetspartner i någon av vår cuper på Ekerö som lagen arrangerar, delar ut priser eller annat som höjer upplevelser för dem som deltar i vår cup tillsammans.

 

Reklam arenorna (från 5 000:-)

- Reklam på Träkvistavallen (KG 1, Ishall), Bollhallen (vägg och sarg) och Mälaröhallen (vägg och sarg)

- Reklamplatser på Hemsidan (se till höger och välj hur många sidor -> )

- Erbjudanden som skickas ut via Ekerö IKs medlemskort, ca 1500 uppkopplade vid pushnotis, mer info: https://support.sportadmin.se/support/solutions/articles/48001074037-l%C3%A4gg-upp-erbjudande )

 

Del i Ledarutbildningar FB/IB (från 10 000:-)

- Sammarbetspartner i någon av våra ledarutbildningar på Ekerö som klubben arrangerar (EIK 1an, EIK 2an=idrotternas tränarutbildningar och EIK 3an= "Effektiva ledarteam", sänker kostnaderna så att vi kan utveckla fler utbildningar eller bidrar med annat som höjer upplevelser för våra ideella ledare tillsammans (mat, dryck, litteratur m.m.).

 

Del i Ungdomsutredningen (från 10 000:-)

- Sammarbetspartner till vår utredning som ska svara på "hur vi kan få fler ungdomar (14-19år) att idrotta på Ekerö". Utredningen kommer att genomföras med en arbetsgrupp av ungdomsledare som arvoderas genom att möta och träffa målgruppen för att ta reda på svaren. Som sammarbetspartner bidrar Ni till mervärden som kan locka fler att delta samt att Ni kommer att få följa resultat och slutsattser samt få möjlighet att synas i sammanhang med arbetsgruppen.

 

Del i Idrottsfoto till alla (från 10 000:-)

- Sammarbetspartner till "Idrottsfoto till alla" innebär att Ni står bakom att alla idrottare i klubben kommer att erhålla ett digitalt individiuellt foto samt ett lagfoto från idrottsfoto. Vi tror likt dig att alla idrottar vill ha med sig minnen och vi vill garantera att alla får möjligheten. För Ekerö IK är kostnaden ca 150 tkr/år. Här finns möjligheten att synas i samband med fotograferingen vår och höst.

 

Del i Idrottstältet Ekerö (från 20 000:-)

- Sammarbetspartner i "Idrottstältet Ekerö". Här finns möjligheten att bidra till investering samt drift av ett Idrottstält i syfte att minska köerna in i inomhusidrotterna samt att skapa "spontanidrott" (likt ishallarnas allmis) även för inomhus utövarna. Här finns möljghet att synas i hallen med idrotterna, vara del i utvecklingen samt med bud namnge "idrottstältet Ekerö" med ditt namn.

Projektets värde idag är ca 8 mkr.

 

 

Nyfiken på ovan, kontakta

Rickard Markusson, Kanlichef Ekerö IK

rickard.markusson@ekeroik.se

 

Ekerö IK och Mälarö Träningsverk fortsätter
2021-10-05 21:44
Mälarö Träningsverk syns med våra Juniorer och Seniorer i Lagsporterna.
Vi har ett antal gruppträningspass som sportchefer och kansli kan fördela per år. Ett bra sätt att starta upp försäsongen för lag som kommit en bit i den fysiska stapeln. Gå gärna in och titta på dom nya lokalerna i Jungfrusund.
 
När Covid-19 restriktionerna släppt så ska vi planera in ett pass enbart Ledare i hur vi tränar yngre fysisik.
 
/Patrik, Mälaröträningsverk och Rickard Markusson, Ekerö IK
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
 
SPONSORER