ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag
Föreningsstyrelsen

Vårt jobb ideellt!

Föreningstyrelsen består av Ordförande för föreningen samt Ordförande från resp. sektion. Adjunderad är Kanslichefen som är föredragande för verksamheten. Styrelsens uppdrag finns beskrivet i föreningens stadgar.

Föreningstyrelsen tillsätter kommitéer vid behov för olika utvecklingar inom föreningen.

Mailadressen är fs@ekeroik.se samt ordforanden@ekeroik.se

 

 

Just nu har vi strategi fördjupningsarbete i SAMVERKAN!

 

Intresserad av Strategi i helförening, kontakta valberedningen via rickard.markusson@ekeroik.se

 

Vi möts en gång i kvartalet för kvartalsuppföljning av verksamheten med fokus på långsiktig påverkan. Vi har några gånger per år Workshops för att förbättra verksamheten kommande år.

 

/FS (Föreningstyrelsen) via Kanslichefen Rickard Markusson

I vår värdegrund står det att vi ska uppmärksamma beteenden
2021-10-14 15:52

I vår värdegrund står det att vi ska uppmärksamma beteenden från våra värdeord: Ansvar, Respekt, Trygghet, Gemenskap och Glädje.

 

2021 vill vi uppmärksamma:

 

Ansvar

Lagkapten/faddern/Instruktören Filip Karlsson och innebandymålvakten Julia Eibladh.

"Herrlagets lagkapten Filip Karlsson och DJ:s spelare Julia Eibladh, de har under fg säsong verkligen tagit ansvar för att få en gemenskap i A-lag, HJ resp DJ och är alltid mån om att alla ska känna sig välkomna och sedda varje träning. Filip är även ledare i knatteskolan och de är även fadder i träningsgrupperna."

Sponsor: ICA Tappström   Klippoteket Ekerö

 

Respekt

Rami El Bawarchi, fotbollsspelare i FB 2007 P, domare och knatteinstruktör.

"Rami gör ett, som många av våra instruktörer, bra arbete som instruktör för våra yngsta deltagare, det som sticker ut och visar vilken fin förbild han är trots sin ringa ålder är den feedback han fått från 2 olika föräldrar/familjer för hur han tar hand om barnen, som gör att de får en bra och trygg start i vår förening."

Sponsor: Skäluddens Fastigheter    Klippoteket Ekerö

 

Trygghet

Malin Lygdman, Necesse.

"Ledaren Malin är aktiv i föreningen med hela sin familj. Tryghet hadlar både om att skapa en tyrgg tillvaro samt att våga. Malin vågade hjälpa föreningen under en svår tid och idag så har Malin med sitt företag bidragit till en tryggare tillvaro i föreningen"

Sponsor: Mälarö Träningsverk   Klippoteket Ekerö

 

Gemenskap

Tränaren Peter Dahlberg.

"Tränaren Peter gör som alla våra tränare/ledare ett fantastiskt arbetet med våra barn och ungdomar på Ekerö. Peter arbetar mycket för att stärka gemenskapen inom sina träningsgrupper men även mellan träningsgrupper i föreningen, det är en egenskap som föreningen vill uppmärksamma"

Sponsor: Mälarö Träningsverk   Klippoteket Ekerö

 

Glädje

Träningsgruppen i innebandy flickor födda 2009 (IB 2009 F)

"Flickor 2009 innebandy som verkligen skapat glädjande stunder tillsammans trots pandemin och varit kreativa i övningar och gärna delat med sig via sociala medier av sin kreativitet."

Sponsor: Olearys Ekerö

Hedersmedlem Jan Byström
2021-03-26 16:00
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
Club 1921 (Bli sponsor)
SPONSORER