ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
- En del av vår aktiva vardag
8 olika idrotter på ett schema

Välkommen till Multiträning!
2020 ÄR IGÅNG FÖR BARN FRÅN 6-11 år (Födda 2014-2009) - KOM OCH PROVA PÅ👍
 

På Multisport har vi roligt, får nya kompisar och lär oss flera olika sporter. Vi kör tre olika sporter vintertid och tre andra sommartid. Förutom att det kul att röra på sig så får man också en jättebra grund inför skolgymnastiken.

 

För oss är det jätteviktigt att man har roligt när man tränar och att vi är schyssta mot varann.

Multisport är bra både för dig som vill komma underfund med vilken som är just din favoritsport, och för dig som gillar variation helt enkelt. Ganska många av dem som varit med i gänget har efter ett tag fastnat för en sport som de gått in i. 

 

Vi brukar träffas två gånger i veckan, och kör gärna några omgångar ” kull” eller annat innan vi drar igång med sporten. Och man får låna material till det mesta.

  

Låter det roligt? Häng med på ett pass och prova kostnadsfritt, schemat finns i kalendern på hemsidan, Eller kontakta Rickard för mer information: 
 
0723349344
 
HÄNG MED OCH PROVA PÅ👍
 
Är man sedan intresserad av att fortsätta är priset 1113 kr per termin (träningströja ingår). Man får låna material till det mesta. Är kostnaden ett hinder kan vi hjälpa er att söka stöd för detta. 
 

Exempel sommaridrotter (apr-sept): Armbrytning, Fotboll, Golf och Bågskytte

Exempel vinteridrotter (okt-mars): Innebandy, Ishockey eller short-track, Badminton, Bordtennis

 

 

 
 
Kansliet
Vecka 39 startar arbeten utanför Träkvistavallen
2023-09-22 11:01, Kansliet

Hej,

Följande information har vi publicerat på vår webbsida ellevio.se/ekero och vill även meddela er som har verksamhet på idrottsplatsen.

 

Vecka 39 startar arbeten utanför Träkvistavallen. Gång- och cykelbanan mellan idrottsplatsen och Silverdalsvägen kommer att grävas upp. Passage kommer att vara möjlig men begränsad. Då många barn och ungdomar rör sig i området vill vi uppmärksamma er på att arbetsfordon kommer att röra sig runt byggområdet. Var observant på skyltning och omledningar. Arbetena beräknas pågå under hösten.

 

 

Kansliet
Ekerö IK sista vaktmästare. Arvet lever vidare.
2023-09-02 10:46, Kansliet

Iom överenskommelsen i våras så är alla överens om att Träkvistavallen övergår till kommunal drift. Den bästa lösningen för alla inblandade och för personalen så ska det innebära ett nytt sidhuvud på avtal och lönekuvertet, i övrigt ska det vara det samma saker som ska göras.

Vi ser framemot en hög standard på alla kommunens anläggningar med föregångsmän som Andreas, Magnus och Peter.

 

Från hela Ekerö IK ett stort tack ALLA anställda vaktmästare i 3 decennium och alla ideella vaktmästare i ett sekel som började med att fälla björkarna i Inres ägda hage/Ekerövallen.

Arvet/kulturen förs nu in i Ekerö kommun.

 

 

 

På bilden från vänster

Tina Hennicks, Anläggningsansvarig Ekerö kommun

Andreas Hedman, Vaktmästare Träkvistavallen

Magnus Fräs-Dåderman, Vaktmästare Träkvistavallen

Peter Larsson, Vaktmästare Träkvistavallen

Rickard Markusson, Kanslichef Ekerö IK

Nyheter från våra grupper
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer