ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Flickor 2010 - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Flickor 2010

Vi är ett glatt gäng tjejer som gillar fotboll och kamratskap! Vi tränar 2 gånger i veckan på Träkvistavallen och vi har 4 lag i Sankt Erikscupen säsongen 2021.

 

Vår träningsgrupp utgår från Ekerö IKs värdegrund och ledorden 

Glädje

Ansvar

Trygghet

Respekt

Gemenskap 

 

De övergripande målen med vår träning är att

·         Se till att alla spelare känner sig utvalda, sedda och kompetenta

·         Matchen är ett inlärningstillfälle och en del av spelarnas fotbollsutbildning, där resultatet i sig inte är någon bra måttstock för hur bra verksamheten är

·         Lägga störst fokus på laganda, kamratskap och spelglädje

 

Vi vill gärna bli flera! Hör av dig till någon av oss ledare eller anmäl dig via länken Anmäl dig här! på EIKs hemsida.

 

 

Vi ses på Vallen!

Info från fotbollssektionen
2021-05-06 11:54

Hej,

Nu kan barn- och ungdomslag spela matcher igen. Det är av yttersta vikt att vi fortsatt följer redan befintliga rekommendationer samt de nya som nu fastställts i.o.m. att matchspel återigen blivit tillåtet: De som fr.o.m. 28 april kan spela matcher är spelare födda 2002 eller senare, för äldre spelare gäller fortsatt att de inte får spela match.
Träningsmatcher mot lag från andra föreningar inom Stockholms fotbolldistrikt kan planeras och genomföras kommande helg, 1-2 maj.
S:t Erikscupen kommer att starta helgen 7-9 maj.
För att genomföra matcher närmsta tiden på Träkvistavallen så ska hemmalaget, Ekerö IK, ha en Matchvärd vid varje matchMatchvärd ska ha gul matchvärdsväst. Matchvärd kan vara ledare eller annan förälder i gruppen. Matchvärden ska främst tillse att publik inte närvarar inne på idrottsplatsen. Ekerö kommun har genomfört och kommer genomföra kontroller vid idrottsplatserna i Ekerö kommun, om rekommendationer inte följs kan kommun ytterst komma att stänga idrottsplats.
Följande är viktigt att vi hjälps åt att hålla:

  • Max 1 match per lag och vecka, i undantagsfall så kan enskilda spelare spela fler än 1 match per vecka särskilt om det behövs för att kunna genomföra match och undvika att lämna WO.
  • Ingen publik är tillåten
  • Spelare med symptom ska inte delta

För att vi under våren ska få fortsätta spela matcherna gäller det att alla i och runt vår verksamhet tar det egna ansvaret, för att begränsa smittspridning, och gör det utifrån det som myndigheter och förbund föreskriver.
Stff ( Stockholm Fotbollförbund): https://www.stff.se/nyheter/2021/april/fortydligande-om-matchspel/
FHM (Folkhälsomyndigheten): https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/april/barn-och-unga-kan-spela-matcher-utomhus/

Äntligen kan serierna starta i S:t Erikscupen, många har längtat och nu är vi snart där. Ta hand om varandra och lycka till i seriespelet!

 

/Ekerö IK Fotboll

Sommaravslutning
2020-06-27 17:18
Årets Viktigaste Match spelades i år i Ekebyhovs Slottspark och tjejerna vann välförtjänt med 2-1! Se fler bilder på vårt Insta-konto https://www.instagram.com/p/CBXNP5sHvlD_iVRCIlpd-2lgHO01mK0JU8FDl80/?igshid=2s63tfwz2tc5 @eik_f2010. Nu kör vi fotbollsbingo och ses igen i augusti!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 17/09 22:14 
Fotboll Startsida, 03/08 17:35 
Fotboll Startsida, 31/07 19:34 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer