ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Flickor 2010 - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Flickor 2010

Är du intresserad av att prova-på är du mer än välkommen! Hör av dig till

Jan Schönfelder på 070 143 10 96. 

 

Vi ses på vallen!

Info från fotbollssektionen
2021-05-06 11:54

Hej,

Nu kan barn- och ungdomslag spela matcher igen. Det är av yttersta vikt att vi fortsatt följer redan befintliga rekommendationer samt de nya som nu fastställts i.o.m. att matchspel återigen blivit tillåtet: De som fr.o.m. 28 april kan spela matcher är spelare födda 2002 eller senare, för äldre spelare gäller fortsatt att de inte får spela match.
Träningsmatcher mot lag från andra föreningar inom Stockholms fotbolldistrikt kan planeras och genomföras kommande helg, 1-2 maj.
S:t Erikscupen kommer att starta helgen 7-9 maj.
För att genomföra matcher närmsta tiden på Träkvistavallen så ska hemmalaget, Ekerö IK, ha en Matchvärd vid varje matchMatchvärd ska ha gul matchvärdsväst. Matchvärd kan vara ledare eller annan förälder i gruppen. Matchvärden ska främst tillse att publik inte närvarar inne på idrottsplatsen. Ekerö kommun har genomfört och kommer genomföra kontroller vid idrottsplatserna i Ekerö kommun, om rekommendationer inte följs kan kommun ytterst komma att stänga idrottsplats.
Följande är viktigt att vi hjälps åt att hålla:

  • Max 1 match per lag och vecka, i undantagsfall så kan enskilda spelare spela fler än 1 match per vecka särskilt om det behövs för att kunna genomföra match och undvika att lämna WO.
  • Ingen publik är tillåten
  • Spelare med symptom ska inte delta

För att vi under våren ska få fortsätta spela matcherna gäller det att alla i och runt vår verksamhet tar det egna ansvaret, för att begränsa smittspridning, och gör det utifrån det som myndigheter och förbund föreskriver.
Stff ( Stockholm Fotbollförbund): https://www.stff.se/nyheter/2021/april/fortydligande-om-matchspel/
FHM (Folkhälsomyndigheten): https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/april/barn-och-unga-kan-spela-matcher-utomhus/

Äntligen kan serierna starta i S:t Erikscupen, många har längtat och nu är vi snart där. Ta hand om varandra och lycka till i seriespelet!

 

/Ekerö IK Fotboll

Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 16/05 22:58 
Fotboll Startsida, 12/04 01:18 
Fotboll Startsida, 12/04 01:09 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer