ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Pojkar 2008 - En del av vår aktiva vardag

Välkommen till Ekerö IK Fotboll Pojkar 2008

Välkommen till Ekerö IK P08! Vi är drygt 40 killar som tränar på Träkvistavallen tre dagar i veckan, året runt. I år går vi upp till fullstor plan och ska spela 11-mot-11, vilket vi kommer att göra i tre serier i Sanktan - ett lag i varje division från 2 till 4.

 

Blir du sugen på att vara med? Hör av dig till oss så är du välkommen att komma och prova på! Kontaktuppgifter finns på sidan Spelare & Ledare.

Se oss hemma på Vallen i helgen!
2023-04-28 09:46
Uppvärmning i Jubileumsstället förra helgen

Nu är alla serier igång, vilket betyder tre matcher de flesta helgerna framöver. Just den här veckan har vi alla tre matcher på hemmaplan, så kom gärna förbi och heja fram oss!

 

Helgschemat:

Fredag 19:40: Ekerö IK - IFK Viksjö, Träkvistavallen 2

Lördag 13:00: Ekerö IK - Apollon Solna FK, Träkvistavallen 1

Söndag 15:00: Ekerö IK - FK Bromma, Träkvistavallen 1

Äntligen x 2!
2023-04-06 10:00
Tackar Ursvik och domaren på soliga Örvallen

Äntligen, i dubbel bemärkelse, var känslan när det i lördags vankades både seriepremiär och underbart fotbollsväder. Först ut i år blev en division 3-match mot Ursvik IK på ett soligt och skapligt varmt Örvallen i Sundbyberg. Underställen åkte av de flesta spelarna under uppvärmningen och även flera av ledarna tog av sig jackorna i solgasset. Matchen gick skapligt bra. Vi hade inledningsvis lite oskärpa i avsluten men går ändå till halvtidsvila i ledning efter en billig straff. I början av andra har vi bättre fokus och rullar vi in ett par till innan vi får tillfälle att träna på att spela med en man mindre sista 25. Vi släpper in en boll mot slutet, men håller undan i övrigt och kan åka hem med tre härliga poäng.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 17/09 22:14 
Fotboll Startsida, 03/08 17:35 
Fotboll Startsida, 31/07 19:34 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Just Nu
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer