ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Innebandy
Flickor 2009 - En del av vår aktiva vardag

Välkomna till Flickor Röd!

Följ oss på Innebandy-appen:

Hej! Här kommer en länk för att bli en del av vårt lag Ekerö IK Flickor Röd i Innebandyappen. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Skaffa Innebandyappen och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

Öppnas i mobiltelefon/iPad för att det ska funka:https://innebandy.app.link/KrNv7gtjWDb

 

Vill du spela med oss i Flickor Röd? 

Under säsong 2023/2024
F-Röd (födda 2008-09)
Mycket välkommen! Hör av dig till våra ledare som står angivna i truppen.

 
 
Seriesegrare Röd Medellätt Mellersta 2023/24!!
2024-03-25 21:21
Vilken avslutningshelg på seriespelet!! Vår innebandydag på O’Learys följt av en direkt avgörande seriefinal hemma mot FBC Sollentuna i Röd Medellätt Mellersta. Vi behövde vinna för att säkra seriesegern.
 
Första perioden har vi ett bra tempo och har flera chanser. Men Sollentuna gör det bra med hög press och i slutet av första lyckas de få in ett mål, snöpligt för oss.
2:a perioden var svår för oss, mer kamp och väldigt stressigt från vår sida där vi inte får till ett ordnat spel.
Vi sätter in en extra växel i 3:e och bestämmer oss för att ta hem detta. Efter 3:30 har vi vänt matchen med tre raka mål. Vi kontrollerar sedan detta fram till slutsignal och tar hem en efterlängtad serieseger Vi vill tacka alla våra supportrar, Ekerö IK Innebandy, OLearys Ekerö, och alla våra sponsorer som gjort det möjligt för oss att genomföra denna dag samt varit med och delat vår glädje i en otrolig säsong
Innebandydag på Olearys
2024-03-20 20:47
Vi arrangerar på lördag kl12-18 en innebandydag på OLearys Ekerö. Kom gärna och häng med oss och ha möjlighet att vinna fina priser från bl.a. Vinstian, ICA, Mälarö färg och en hel del andra lokala företag om man har biljett. Man behöver inte biljett för att komma in, utan biljett behövs för halva priset på bowling/shuffleboard !! och till de som vill vara med på utlottningen av de fina priserna. Kvarvarande biljetter kan köpas på plats.
 
Kom och häng, utmana er på lite speedshooting etc, käka lite lunch och kolla på SSL innebandy!
 
Och som grädde på moset, senare på kvällen samma dag kl19 spelar F-Röd seriefinal i sista matchen för säsongen i Mälaröhallen Kom gärna dit oxå då allt stöd behövs!! 
Stötta "Idrott på lika villkor" 2024
En insamling för Ekerö Idrottsklubb
ca 40 tkr årligen behövs för att tillgodose Fondens utbetalningar. Vi prövar ett enklare sätt för företagare / organisationer / privatpersoner att bidra. Motprestationen väljer Ni själva genom att synas med ERT namn.
Spelade matcher
Sön 28/4 13:30
2 - 3  
Sön 28/4 10:45
3 - 5  
Sön 14/4 14:15
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy Startsida, 07/05 12:27 
Innebandy Startsida, 01/05 17:00 
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
EIK Innebandy sociala medier
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer
EIK Innebandy SPONSORER
 
Handla här