ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Informationssida för dig som är Ledare

Materialrutiner
Materialmöte kallas materialansvariga till i resp. träningsgrupp i resp. idrott

Se till att Ni som träningsgrupp har utsedd materialansvarig som ansvarar för nedan;

Den nya rutinen följer följande process:
1. Budget och bonus läggs för kommande året i November.
2. Träningsgrupperna inventerar och bedömer behovet med sportchefen/styrelsen inför kommande säsong. Lämnar in förbrukad och material som ska reklamerad mot ny.
3. Materialet ärvs årligen nedåt i åldersgrupperna, överlämning sker 
3. Grundbeställning görs av Träningsgrupperna i början på Jun (vinteridrotter) och Dec (sommaridrotter). Härvid görs även vart 2-4år Matchställsbeställning.
4. Träningsgrupperna tilldelas nytt saldo på materialbidraget där köp kan göras på i Teamsales av Materialansvarig i träningsgruppen.
5. Uppdatering av materialkontona sker kvartalsvis.

Vi tar tacksamt emot förbättringsförlag till rickard.markusson@ekeroik.se

/Rickard, Kansliet

Beställningar Stadium
SÅ HÄR BESTÄLLER DU:

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i EKERÖ IK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via EKERÖ IK profilhemsidas som finns på www.stadiumteamsales.se/ekeroik/ekeroik. Lagledarna eller lagets materialansvarige går in på sidan och registrerar sig för att göra beställningar till laget. Om det tillkommer nya till laget så sköter antingen laget beställningen eller så kan den nya medlemmen beställa själv på hemsidan eller komma in till butiken och köpa det som finns direkt. Dom vanligaste produkterna kommer att finnas till försäljning på Stadium i Bromma Blocks.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales eller på Ekero IK´s kansli. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i EKERÖ IK.

teamsales.bromma@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar EKERÖ IK i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

EKERÖ IK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i EKERÖ IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se

Ishockeyns materialrutiner

Materialansvarig för ishockeyns är Thomas Larsson (A-lags materialansvarig)
Klubben tillhandahåller i regel matchkläder, målvaktsutrustning och 3 ledaruppsättningar. Beställs endast av Materialansvarig eller Kansliet.

Träningsgruppen köper övrigt själva och betalar själva. INGET FÅR FAKTURERAS EIK SOM LAGEN SKA BETALA, det betalas av lagen själva till Hagsätrasport.

Bodar, Hockeybussen och Slipmaskinsutbildning sköts samt bokas även av Materialansvarig.

Leverantör är Hagsätrasport http://www.hagsatrasport.se/ med märkesbonusavtal hos Bauer.

/Rickard, EIK Kansli

Material Rutiner Fotboll

Materialansvarig för fotbollen är Rickard Markusson (Kanslichef)
Klubben tillhandahåller i regel matchkläder och målvaktsutrustning som är baserat på tävlingslag (inte på antalet utövare i träningsgruppen).
5plan=6+1 (3*15min, en två vilar per period) bollstrl .3:a
7plan=9+1 (3*20min, en trea vilar per period) bollstrl .4:a
9plan=15+1 (3*25min, en fyra vilar per period) bollstrl .4:a tom13år därefter 14år 5:a 
11plan=15+1 (2*40 därefter 2*45min) bollstrl .5:a

Träningsgruppen köper själva från materialbidrag hos leverantören. Materialare i träningsgruppen har mandat att beställa för tilldelat materialbidrag.
Ledarkäder tilldelas av kansliet  (första omgången) när ledaren börjat och gått EIK 1, vi räknar med att kläderna omsätts var 3:e år som ledare.

INVENTERING 2020
KLAR, UTDELNING KLAR
Yterligare behov tas med sportchefen samt tillstånd att nyttja Materialbidraget mot Stadium bonus fotboll.

Burar med förvaring bokas Materialansvarig.
Omkl.rum 9 (F/P8 - F/P 13) är dukad med er träningsutrustning begär öppning av kansli/vaktmästeri, kvittera Er utrutning som kommit som en kallelse till Materialansvariga. Kodlås likt förra året. Utrymmet är Ert, visa hänsyn och träningsgrupperna ansvarar för sin träningsutrustning.

Leverantör är Stadium Brommablocks https://www.stadiumteamsales.se/ekeroik med märkesbonusavtal hos Addidas.

/Rickard, EIK Kansli
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer