ANMÄL DIG HÄR till ALLA 9 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Innebandy
Informationssida för dig som är Ledare

Beställningar Stadium
SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i EKERÖ IK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via EKERÖ IK profilhemsidas som finns på www.stadiumteamsales.se/ekeroik/ekeroik. Lagledarna eller lagets materialansvarige går in på sidan och registrerar sig för att göra beställningar till laget. Om det tillkommer nya till laget så sköter antingen laget beställningen eller så kan den nya medlemmen beställa själv på hemsidan eller komma in till butiken och köpa det som finns direkt. Dom vanligaste produkterna kommer att finnas till försäljning på Stadium i Bromma Blocks.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales eller på Ekero IK´s kansli. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i EKERÖ IK.

teamsales.bromma@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar EKERÖ IK i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

EKERÖ IK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i EKERÖ IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se

Materialrutiner
Mälaröhallens förråd för 2010:or och uppåt i Mälaröhallen, kontakta kansliet för kod.

Materialmöte planerat i början av Februari, utskick kommer.

Allt börjar med en materialansvarig...
Se till att Ni som träningsgrupp har utsedd materialansvarig som ansvarar för nedan;
Den nya rutinen följer följande process:1. Budget och bonus läggs för kommande året i November.2. Träningsgrupperna inventerar och bedömer behövet med kansliet inför kommande säsong. Lämnar in förbrukad och material som ska reklamerad mot ny.3. Materialet ärvs årligen nedåt i åldersgrupperna, överlämning sker 3. Grundbeställning görs av Träningsgrupperna i början på Jun (vinteridrotter) och Dec (sommaridrotter). Härvid görs även vart 2-4år Matchställsbeställning.4. Träningsgrupperna tilldelas nytt saldo på materialkontot där köp kan göras på i Teamsales av Materialansvarig i träningsgruppen.5. Uppdatering av materialkontona sker kvartalsvis.
Vi tar tacksamt emot förbättringsförlag via innebandy@ekeroik.se

Matchkläder

Klubben tillhandahåller i regel matchkläder och målvaktsutrustning baserat på tävlingslag (inte på antalet utövare i träningsgruppen).
Träningsgruppen köper själva från materialbidrag av klubben hos leverantören. Materialare i träningsgruppen har mandat att beställa för tilldelat materialbidrag.

Burar med förvaring i Mälaröhallen bokas via kansliet.

Leverantör är Stadium Brommablocks https://www.stadiumteamsales.se/ekeroik 
 

Tagg/Blipp
Gå till kommunreceptionen för att uppdatera Era taggar in till förråden. Nyckel till förråden i Bollhallens "knatterum" kvitteras ut hos innebandyns Sportchef Johanna Eriksson Bollhallens förrådsytor är avsedda för TG födda 2012 och nedåt som tränar främst i Bollhallen och Tappströmsgymnasiksal.