ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Innebandy
Flickor 2009 - En del av vår aktiva vardag

Innebandy - Utskick inför säsongsstart
2017-09-01 16:23
Hej Alla!

Nu är det dags att köra igång innebandyn för F09 HT-2017, flickor födda 2009 eller 2010 och vi hoppas alla tjejer är taggade! Vi hoppas naturligtvis att alla som var med förra säsongen är med nu också, samt att vi dessutom lyckas rekrytera nya spelare till denna säsong. Hör gärna med era barn om deras kompisar också är intresserade av att vara med.

Många av våra aktiva är också med i andra sporter, t ex fotbollen. Vi kommer överlappa träningarna under några veckor och de cupmatcher som redan är bokade i andra sporter går givetvis före. Men kul om man kan hitta tid att vara med på både och, om man vill.


Våra tankar om träningarna: förutom teknik och andra innebandyövningar kommer vi även ha inslag med skadeförebyggande träning och variera med lite andra övningar som inte  direkt är innebandy. Detta för att tidigt få in rutin på att förebygga skador på bl.a. knän och fotleder, och att variation i övningar stärker gruppen och håller intresset uppe. 


Schema HT-2017:

Säsongsstart: Söndag 10 September kl 13-14. 

Tid: Söndagar 13-14 fr.o.m. 10/1.

Plats: Tappströmsskolans gymnastiksal

Ingen träning: 29/10

Cuper: Denna innebandysäsong (HT2017 och VT2018) är sista året som vi får spela i knatteligan. Efter det blir det seriespel. Vår ambition är att anmäla oss till så många cuper i knatteligan som möjligt då det är utvecklande och kul för tjejerna att matchas mot andra lag.

Vi har hittills anmält oss till 2 cuper:
  • Söndag 1 oktober - Töjnan tiger cup - Häggvikshallen (våra speltider ej klara)
  • Lördag 25 november - FBI Tullinge - Rikstenshallen (våra speltider ej klara)
Kallelser kommer skickas ut till dessa inom kort. 

Vartefter vi anmäler oss till nya cuper kommer nya kallelser droppa in.

Väl mött på nästa söndag!

Ledarna Ekerö IK F09

 
Just Nu
Club 1921 (Bli sponsor)
SPONSORER