ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Innebandy
IB - A-lag Dam div 2

Bele Barkarby JAS - EIK/ Ängby DJ 4-1
2020-08-30 18:17
Bäst i stan, 2:a matchen

Dagens första match spelades mot Bele’s JAS-lag som ryktas vara ett av Sveriges bättre DJ-lag.
Ett snäpp snabbare och spelskickliga spelare gjorde att vi behövde vara lite mer på tå, lite mer rejält fysiska i närkamperna och stänga slottet för deras vassa/snabba inspel.
I första perioden (3-0) hade vi ett par lägen oroligt i försvaret och de fick sätta in bollen från bakom målet till en ren topp som kunde lägga bollen i mål. Trots det höll vi ihop försvaret den mesta av tiden och kunde vinna boll på de förutbestämda platser vi styrt till, efter bollvinsten var vi inte tillräckligt snabba för våra ordnade spelvändningar. Men det kommer vi visa i kvällens match att vi förbättrar.

I den andra perioden spelade vi 1-1 och vi hade även press framåt i etablerade anfall, slutminutrarna var det riktigt fint spel och ramträffar / målchanser fanns det👍

Bele’s spel att söka diagonalpassningar med direktskott stängde vi i stortsett helt, en enda pass fick de igenom under hela matchen, en strålande insats!

Bele vann med 4-1

Vårt sjukt snygga mål gjordes av Klara frispelad av Melissa🎯🥅
Tack för en bra match 👏

Nyhetsarkiv
DJ på turné i Falun 2022-05-29 10:40
 
EIK Innebandy sociala medier
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer
EIK Innebandy SPONSORER
 
Handla här