ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
A-lag Herr - En del av vår aktiva vardag

Ekerö IK A lag Herr
vs
FK Bromma A lag Herr
Ekerö IK A lag HerrvsFK Bromma A lag Herr

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 04 februari, 19:30
Plats:Träkvistavallen 2 T
Aktivitetsinfo: 18:15, KOM HUSET Omklädningsrum
Mer info Möjligheter:
Tillräckligt med sömn
Två glas 0,25cl vatten förre sömn.
Bra matvanor > riktig bra froskost.
Mellanmål under/efter matchen
Drikkflaska
Ombytte obligatoriskt
Ta med kläder som är anpassad till väder "tights"
Fotbollskor
Benskydd
Duschkläder, handduck, toffler etc.
Tränar MINST två av tre träningar för att spela match "Frisbevarande beslut"
Kom i tid
Fair play och att vi är Sveriges gladaste förening!
Väl möt.
Matchreferat Ekerö IK A lag Herr vs FK Bromma A lag Herr 4.2.22
2022-02-08 16:57
Ekerö IK A lag Herr vs FK Bromma A lag Herr

Den fjärde februari välkomnade vi FK Bromma till en blöt träkvistavall. De grymma vaktmästarna på Träkvistavallen hade länge försökt få planen spelduglig och skyfflat undan vatten från planen. Tack vare dem kunde matchen genomföras.  

 

För båda lagen blev det en väldigt svår match, det var oberäkneligt att passa bollen på marken. Ibland kunde den stanna utan förvarning. Vi hade det svårt att få igång något passningsspel under den första halvleken och slog bort många bollar. Det utnyttjade FK Bromma bra. Spelarna blev allt mer frustrerade och i halvlek stod det 0-4 till FK Bromma trots fina målvaktsräddningar från Viggo i målet.  

 

I andra halvlek tog vi nya tag, vårt spel blev hela tiden bättre och vi försökte spela utvecklande fotboll på marken. Men trots fina räddningar från Ludde i målet och vårt fina spel släppte vi in fyra bollar till. Matchen slutade 0-8 till FK Bromma, jag själv som spelare väljer att fokusera på fotbollen vi försökte spela och inte resultatet. Vi kunde ha spelat långbollar hela matchen men då hade det varit 90 bortkastade minuter. Vi siktar mot seriestarten i april och vårt mål är att utvecklas som individer och lag så att vi är så bra förberedda som vi bara kan bli.  

 

Så här säger vår A-lagets tränare om matchen. Vi tackar motståndaren och domaren för en väl genomfört match och alla som visa ett stor intresse att komma titta på laget en fredag kväll. “Vi kommer jobba hårt och koncentrerade med våra principer för att hitta grundspelet som ger oss tryggheten för att kunna etablera vårt anfallsspel! Vi kommer ha tålamod och glädje att jobba i framgång och motgång för att komma till nästa nivå för att utvecklar oss mest möjligt både individuell och kollektiv!!!” 

 

Nu blickar vi framåt mot nästa match som spelas på lördag den 12:e februari kl 11 då vi ställs inför Skogsås Trångsunds FF på Träkvistavallen.  
Välkomna hit!   

 

Skriven av:

Melvin Åkesson

Spelare i Ekerö IK A lag Herr 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer