ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Bågskytte
- En del av vår aktiva vardag

PARABÅGSKYTTE

Parabågskytte är bågskytte för personer med funktionsnedsättning Ekerö IK - Bågskytte har succesivt byggt upp en bågskytteverksamhet för perssoner med funktionsnedsättning, vi har införskaffat en del material och vi har utbildat våra tränare i ämnet. Vi fokuserar inte enbart på den olympiska paraidrotten utan vi försöker aktivera alla som vill lära sig mer im bågskytte. Vi ser gärna att du som har en funktionsnedsättning har en handledare med dig om du anser att du behöver. Vårt mål är att ge dig bra förutsättningar för ett lyckat bågskytte och din assistent kunskap i ämnet för stöttning där du behöver. 

Vi har en öppen grupp av bågskyttar där alla är välkomna, handikapp, ålder, kön eller något annat, vi bygger vår verksamhet för att alla i familjen ska kunna träna bågskytte tillsammans. 


Vi har ingen direkt åldersgräns utan det handlar om vad föräldrar, och vårdnandshavare anser vara lämpligt. Vi tittar mer på lämplighet och möjlighet till att fokusera på uppgiften än ålder. 

Vill du veta mer om bågskytte så hittar du till Svenska Bågskytteförbundet här: Para-bågskytte - för personer med funktionsnedsättning - Svenska Bågskytteförbundet (bagskytte.se)

 
 
 
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer