ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Innebandy
IB - A-lag Dam div 2

Sol, samarbete och roliga tävlingar…
2020-06-15 11:55

Inför nästa säsong så hade nu Ekerös och Ängbys spelare och ledare i F 03-05 en gemensam uppstartsdag där det, förutom allvar med upplägg, taktik och insamling av tjejernas funderingar även ingick rena fritidsaktiviteter som gemensam grillunch, fyrkamp och brännboll.


När klockan närmade sig 11.00 så började spelare och ledare droppa in och till en början så blev det häng med de vanliga kompisarna och i de gäng man vanligtvis samlas i. Tanken med dagen var att blanda upp, lära känna varandra och bygga en gemensam lagkultur så direkt vid första samlingen så blandade vi och så förblev det så hela dagen igenom under alla olika aktiviteter.


Vi började med ett grupparbete för tjejerna där de fick fylla i ett formulär gällande sin egen roll och utveckling i gruppen och under tiden så samlades ledarna för en, under ledning av Nicklas Jonsson, genomgång av tänkta spelsystemsalternativ.


Därefter så grillades det hamburgare och vi åt och fyllde på depåerna för de tävlingar som sedan följde och där tjejerna fick jobba såväl fysiskt som med hjärnan och på så sätt, i grupp och i nya konstellationer, hitta lösningar. Efter fyra olika grenar så var det tre lag på samma poäng så det blev en tuff sista utslagsrunda där samarbete var av yttersta vikt och efter denna urladdning så avslutades denna roliga och härliga dag med en tuff och tempofylld brännbollsmatch.


Stort tack till alla som var med! 


Nyhetsarkiv
DJ på turné i Falun 2022-05-29 10:40
 
EIK Innebandy sociala medier
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer
EIK Innebandy SPONSORER
 
Handla här