Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ekerö IK
Ishockey

Ny sportchef i Ishockeyn, Anders Eriksson
2018-08-06 09:27
Vi välkomnar Anders Eriksson som sportchef till ishockeyn.
Anders efterträder till Patrik Jonsson som förverkligar sina drömmar genom att arbeta för väldens bästa ishockeyliga, Patrik blir scout för Vancouver Canucks from i sommar.
Anders tillträder i Oktober då en överlämning sker med Patrik, under tiden kommer Ishockeystyrelsen med Jakob Horn i spetsen samt Rickard Markusson och Thomas Hjelte på kansliet vara behjälplig med ishockey ärendena.

Anders kommer att lösa samma område som Patrik byggt upp och ta en helhet tillsammans med arvoderade ledare, ideella ledare, kansli och styrelse.

En kort introduktion om Anders Eriksson:
Bakgrund
30 år gammal, bor i Örebro. Kommer börja veckopendla from 1/10. Spelade själv hockey tills jag var 15 år. Varit tränare i 8 år och jobbat heltid med hockey i 7 år. 
Tidigare tränare för Hofors Damlag, Falu IF:s U16, Leksands U16 och Luleås J20 superelit. 
Instruktör på Svenska Ishockeyförbundets utvecklingscamper. 
Jobbat 5 år som sport- & utvecklingsansvarig för U11-U16 i Örebro. 

Varför Ekerö?
Jag har under den senaste säsongen känt att jag behöver en ny utmaning och det upplägg som EIK har presenterat för mig känns rätt. Jag trivs bäst med jobba ute i verksamheten där jag får vara med och utbilda ledare och spelare. 

Det jag kan tillföra...
Mina styrkor sitter i att jag har jobbat väldigt brett vad gäller åldersspann och nivå. Allt från att jobba med yngre förmågor till att ha varit med som instruktör på hockeygymnasiet. 
Jag gillar även tydlighet och struktur vilket det känns som att Patrik har fått till i sektionen.

Åter varmt välkommen Anders.