ANMÄL DIG HÄR till ALLA 8 IDROTTER och AKTIVITETER!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekerö IK
Fotboll
Pojkar 2014:3 - En del av vår aktiva vardag

Träning
 
Tid:sön 20 juni, 10:40 - 11:45
Plats:Träkvistavallen 2:2:2 T(2)
Aktivitetsinfo:Samling: 10.40 på plan 2:2:2 (kvartsplan 4 på KG2, konstgräsplanen längst bort från huvudentrén).
Träning: 10.45-11.45

Ta med egen vattenflaska.

Information till föräldrar:

1. Förbered gärna era barn på att under fotbollsträningen så är det fokus på de övningar vi ledare visar man hittar inte på egna övningar, och om något barn stör för mycket eller förstör övningar så behöver det barnet sitta på sidan en stund till den känner att den klarar av att hålla koncentration på träningen.

2. Det är vi ledare som tar era barn åt sidan, ni behöver inte agera om inte vi ber om er hjälp.

3. Prata gärna med era barn om att fotbollsträningen är till för alla så det är viktigt att man är snäll, respekterar alla kompisar, inte stör på träningen, och lyssnar på ledarna.

- Alla hälsar på varandra när man kommer till träning, vi hälsar alltså inte bara på närmaste kompisar utan alla ska få ett hej, fot eller armbåge funkar perfekt.

-Tänk på att endast tränare, aktiva deltagare och anställda i Ekerö IK ska vistas på idrottsplatsen i nuvarande läge med covid-19 och därtill gällande restriktioner.

Hälsningar
Ledarna

<< Tillbaka

 
 
JUST NU
Ekerö IK Sponsorer