Caféverksamhet och möjlighet att köpa reklamplats på projektorduken i Mälaröhallen är några av nyheterna från innebandysektionen. Läs nyhetsbrevet här.

Hoppas ni alla fått en bra start på 2017. Under jul- och nyårshelgerna deltog flera av EIK Innebandys lag i olika cuper som Storvretacupen och Gothia-cup – två av de största internationella cuperna med ett stort antal lag från Sverige och utlandet i de flesta åldrar. Nu är seriematcherna i full gång igen och vi vill bjuda in alla att komma och titta på matcher i nya Mälaröhallen och i Tappströms bollhall där det är matcher i stort sett varje helg.

Vi har kört igång en enklare caféverksamhet i Mälaröhallen. Vi har tyvärr ingen möjlighet till kontanthantering men man kan betala både med kort och swish.

Vi har nu också möjlighet att mot betalning erbjuda reklamplats i hallen via projektor. Den som är intresserad av reklamplats kan kontakta oss på innebandy@ekeroik.com!

Årets avslutningsdag för innebandylagen blir den 6 maj! Boka in och håll utkik efter mer information.

Vi från innebandysektionen vill också informera om att vi har en officiell Facebooksida där vi regelbundet publicerar information om kommande innebandyhändelser, rapporterar från olika cuper och matcher, etc, och vi vill gärna bjuda in er alla att gilla sidan och följa oss. Den heter Ekerö IK Innebandy sida - sök upp få Facebook och gilla! Den som vill lägga ut information på sidan kan mejla denna till Anna på annamaj60@gmail.com. Det bör då vara information och events som är av intresse för alla medlemmar i sektionen.